KHSC Elverdinge presenteert: De Kasteelconcerten 2020 - helpende handen gevraagd

Op vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus presenteert de KHSC Elverdinge met veel trots hun nieuwste concertreeks. Het decor voor deze concerten is het pittoreske kasteeldomein van Elverdinge. Het wordt een unieke belevenis voor jong en oud!

Voor deze concerten zijn heel wat helpende handen gevraagd. Wil jij graag mee jouw schouders zetten onder dit geweldige project? Mail vrijblijvend naar kasteelconcerten@harmonie-elverdinge.be en wij zoeken samen met jou naar een engagement op jouw maat!

Het geplande infomoment voor vrijwilligers van maandag 23 maart kan helaas niet doorgaan vanwege de Coronamaatregelen, we gaan op zoek naar een nieuwe datum.